7 jaar geleden

Me vriend wil dat wel omdat hij haar mist! Nu heeft hij haar een bericht gedaan voor een gesprek eind aug begin sep.. Ik weet ni of ik 't kan maar kan het niet meer uit zn hoofd praten onze dochter is swss dan niet aanwezig..

7 jaar geleden

Ik zou het contact ook niet opzoeken. zeker als je vriend zegt dat hij het niet wilt. en jij eigenlijk ook niet.... als zij contact wilt dan weet ze jullie wel te vinden toch ;)

7 jaar geleden

Pff ja, misschien heb je ookwel gelijk, ik zet mn eigen gevoel aan de kant, wat eigelijk niet hoort Kben zo doodsbenauwd zeker omdat me vriend het erniet mee eens is en het eigenlijk niet zo goed begrijpt want ja tis en blijft zijn moeder :( en ik probeer uit te leggen waarom ik dat vind maar het komt niet zo goed over bij hem ofso..

7 jaar geleden

Als ik dit zo lees, en als ik mr jou vorige blog goed herinner, zou ik je het advies geven om het allemaal lekker zo te laten. Daar bedoel ik mee, geen gesprekken, geen contact, niks. Ze is een gevaar voor jou blije gezins situatie. Mocht jou vriend het hier niet mee eena zijn, moet HIJ het initiatief nemen een gesprek op te starten met jullie drieen. Ik kan me niet voor stellen wat een k#t situatie die is.. Maar mijn advies, dat is het gene wat ik zelf denk ik ook zou doen, als ik jou was. Veel succes, dikke knuf!