3 jaar geleden

Wij wisten het al tijdens de zwangerschap, met 28 weken. Ik denk dat dat wel iets scheelt.. het lijkt me doodeng als je kindje ineens kritiek wordt! Onze dochter is met 36w6d gehaald omdat haar hartslag nog maar 47 was. 2 dagen later kreeg ze haar pacemaker. Ze is nu 5 en het gaat super met haar. Het geeft idd wel een veilig gevoel dat haar hartslag niet te laag kan worden.

3 jaar geleden

Wow ook heftig voor jullie zeg. Wanneer is dit bij jullie kindje ontdekt? Heel fijn dat dit tegenwoordig kan, de pacemaker geeft ons wel een vertrouwd gevoel moet ik zeggen. Zijn hartslag kan niet meer 'te' laag worden. Ervaren jullie dat ook zo?

3 jaar geleden

Jeetje jullie zoontje ook een pacemaker. Aan de ene kant maar fijn dat ze bestaan, zodat we onze zoontjes toch nog bij ons hebben. Wij mogen eind april weer op controle, vind het erg spannend wel hoor. Zeker fijn dat ze tegenwoordig zo kundig zijn.

3 jaar geleden

Herkenbaar verhaal. Hier ook een kindje met een totaal av blok en een permanente pacemaker. Nog elke dag dankbaar dat we in deze tijd leven waarin zoveel kan💕