kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Het is al even geleden maar wilde er toch nog even op reageren. Denk dat dit een mooie complete lijst is. Van te voren een rondje door de winkel is dan wel handig haha. Anders is het niet allemaal terug te vinden. Het lijkt wel of we tegenwoordig steeds meer 'nodig' hebben voor onze kleintjes, terwijl onze ouders dit ook allemaal niet hadden. Welk 'nieuw' product spreekt jou het meeste aan?

Annemiek2's avatar
8 jaar geleden

ik 3 jaar geleden die kans had gehad was het een cmpleet ledikantje en misschien een wieg, een draagdoek en zak. Een leuk potje. Kleding, een kinderwagen, een badje met ingebouwde thermometer. Ik geloof dat ze ook luiers verkopen dus daar een lading van maar wel de 2de maar want hij zat toen al in de grootste groeicurve. De box hadden we al dus dat hoefde niet meer. Wieg en ledikant bekleding, dus dekens lakens en stootkussens en een supper goed matras. Een babyfoon en een matras wat alarm slaat als je kindje niet ademt in zijn slaap een mobile. Maar dat waren toen dingen die ik wel handig zou vinden maar als je merkt hoe duur het allemaal is ben je al snel tevreden als je kindje kan slapen, badderen gekleed kan gaan en kunt verschonen. Eigenlijk heb je maar weinig echt nodig.

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

De meubels zijn toch wel favoriet zie ik ;) wat voor versieringen zit je aan te denken? Knuffels, fotolijstjes of juist andere dingen?

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Haha hier inderdaad precies hetzelfde, rennen en zie wel waar we komen :) het is toch speciaal als je 'gratis' mag shoppen. Negatieve reacties vind ik ook jammer, maar kan het ergens wel begrijpen. Hij zou deze spullen waarschijnlijk zelf ook kunnen kopen terwijl veel mensen dat niet kunnen. Heb je het filmpje toevallig ook bekeken?