12 jaar geleden

Bedankt voor alle reacties en alle lieve woorden. Met mijn zoontje gaat het inmiddels naar omstandigheden heel goed. We zijn al tegen de eerste problemen aangelopen op de basisschool: hoe moet zijn pengreep worden. Gelukkig pakt de school het serieus aan en heeft de interne begeleider extern informatie ingewonnen (de normale pengreep gaat nooit lukken). Op zich een klein probleempje, maar toch wel even slikken om te horen. Gelukkig pakt mijn zoontje na 2 jaar alles heel goed op. Voor hem is het heel normaal dat hij maar een "klein vingertje" heeft. Een paar weken terug heeft hij zelfs het hele verhaal in zijn kleuterklas verteld, terwijl hij er tot nu toe nooit een woord over sprak.

12 jaar geleden

jeetje.. dat is erg zeg... deze haken ga ik dus niet kopen... vind het heel erg voor jullie en je zoontje. veel sterkte ermee, het zal zeker niet gemakkelijk zijn.

12 jaar geleden

jeetje... wat schrik ik hiervan! nooit verwacht dat zo'n stom haakje zulke grote gevolgen kon hebben voor een onschuldige peuter (en zijn ouders) fijn dat je andere hiervoor waarschuwt.

12 jaar geleden

Manoman... zit net weer op de bank, na even wat gefikst te hebben (3 van deze zelfde haakjes die te laag hangen van de muur gehaald, ooit gekocht bij de Aldi volgens mij).. wat schrik ik van je verhaal zeg. Nooit aan gedacht dat dit kan gebeuren. Hoop dat hij in de toekomst/ en ook nu niet teveel hinder hieraan ondervindt...sterkte!