7 jaar geleden

Ohw bah hier koorts stuipen gehad lijkt er beetje op dood eng succes

7 jaar geleden

Ik had voor mijn omgeving een beschrijving uitgeprint hoe te handelen tijdens zo'n aanval. Vertellen kan ook maar een papier is zo opgehangen en al helemaal op een opvang wisselen de leidsters elkaar snel af en draagt niet iedereen even goed over.

7 jaar geleden

Mijn zoontje van van 3 heeft dit ook. Begon toen die 1 jaar oud was. De eerste keer was omdat hij heel boos werd en zijn emoties op dat moment niet kon uiten. Hij ging boos op de grond liggen, op het moment dat ik dacht wat is die lang stil was hij helemaal blauw en zijn ogen keken dwars door me heen. Afschuwelijk gezicht! Toen die eenmaal een beetje ging praten en het regelmatig voorkwam dat ik hem niet begreep kreeg hij met regelmaat een aanval. Ze vertelde ons toen ook om daarna (Hoe moeilijk het ook is, om je emoties te onderdrukken) te doen of er niets is gebeurt. Omdat ze dit ook als negatieve aandacht op kunnen wekken. Onze kleine vriend doet het nu alleen nog maar als hij valt en daardoor echt pijn heeft. Toevallig afgelopen zaterdag weer. Ondanks dat ik weet dat het gaat gebeuren schrik ik toch steeds weer. Echt het zal nooit wennen maar heb er inmiddels wel mee leren omgaan. Daar waar ik eerst zelf compleet in paniek raakte ben ik nu rustig waardoor ik het idee heb dat hij ook steeds minder lang van de wereld is. En wat hier ook al werd genoemd je moet ook even opvang/oppas inlichten. Mijn zoontje heeft het ook een keer bij opa en oma gehad, tewijl ze wisten dat hij dit wel eens had. Hadden ze het niet zo verwacht, en waren allebei helemaal in tranen toen ik hem op kwam halen. Sterkte ermee en hoop voor jullie dat het bij deze ene keer blijft.

7 jaar geleden

Mijn zoontje van van 3 heeft dit ook. Begon toen die 1 jaar oud was. De eerste keer was omdat hij heel boos werd en zijn emoties op dat moment niet kon uiten. Hij ging boos op de grond liggen, op het moment dat ik dacht wat is die lang stil was hij helemaal blauw en zijn ogen keken dwars door me heen. Afschuwelijk gezicht! Toen die eenmaal een beetje ging praten en het regelmatig voorkwam dat ik hem niet begreep kreeg hij het nog regelmatig.