1 jaar geleden

Wat een onzin vertel je toch, en die man en vrouw daar je het over hebt doen geen vlieg kwaad en werken gewoon de hele week (die van jou ook?)en zorgen niemand tot last ,sterker nog ze helpen alleen maar mensen. Maar ja de waarheid zal spoedig boven water komen, de bewoners weten inmiddels meer.

1 jaar geleden

Maarja jou man was ook aangevallen toch ? Volgens meerdere getuigen was het andersom en bedreigde eerst haar man, die daar niet op reageerde toch, was volgens mij andersom.,

1 jaar geleden

Zij echt sociale mensen, zijn er maar weinig meer van , die de ingang opruimen en netjes houden ,en die dan bestempelen als vreselijk en dronken en overlast verzorgen? Ga bij jezelf te raden , zie regelmatig wat er nu buitenlucht bij jullie? Moet al kotsen als ik er naar kijk. En dann ook nog spullen illegaal naar buiten halen 3 weken geleden , en dan bende achterlaten in looppat waar mensen met rotator en scootmobiel langs moeten. Pff breek mee de bek niet open zeg !!!!

1 jaar geleden

Wat heftig zeg, godzijdank alles goed met Stitch! Maar waar hebben jullie nu woonruimte dan als de woningbouw niks regelt?

1 jaar geleden

Wij verblijven bij mijn vader in de hoop dat de advocaat wat kan betekenen. Zo zijn er meer gezinnen die door de woningbouw in de kou gelaten worden.

1 jaar geleden

Wat heftig dat jullie dit hebben moeten meemaken allemaal. Gelukkig bleek jullie lieve Stitch ❤️ in orde. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van deze heftige gebeurtenis.

1 jaar geleden

Waarom is zielig alleen goed??

1 jaar geleden

Hou toch op zeg! We weten het nu wel hè. Maak een eigen blog aan en ga daar lekker zeuren. Doei!