1 jaar geleden

Ik wist bij de eerste regel precies waar dit verhaal over ging. Meteen nadat wij de sirenes hoorden, zijn wij naar buiten gerend om te kijken of we konden helpen. Ik ben degene die aangeboden heeft om met de kinderen bij ons binnen te komen. Een andere buurvrouw uit ons blok heeft geholpen iedereen te waarschuwen dat ze naar buiten moesten. Nadat we buiten iedereen opgevangen hebben, heb ik nog ene btoek voor 1 van je buurmannen gehaald die in zijn badjas buiten stond en een jas voor een buurvrouw die alleen een dunne trui aanhad. De vlammen waren zo heftig echt niet normaal meer. Ik vond nog steeds dat de woningbouw te weinig doet voor de getroffen bewoners. Wij hopen dat jullie in ieder geval een beetje rust gaan krijgen en dat alle kindjes in het complex hier geen trauma's aan overhouden.

1 jaar geleden

Oh wat fijn dat je reageert ! Ik wilde je graag nog bedanken. Maar wist niet naar wie ik opzoek moest. Weet je dat jullie op dat moment voor heel veel bewoners in de chaos toch een beetje rust creëerden? De oudste gaat volgende week dinsdag naar de medische kinderpsycholoog. Hij is enorm bang en heeft medicatie gekregen om ‘s nachts te kunnen slapen. Ons buurmeisje oogde op school wel oké. Maar ook bij hun is het enorm heftig heb ik vanuit moeder begrepen. De woningbouw doet inderdaad enorm weinig. Alhoewel wij via onze advocaat hebben mogen vernemen dat zij nog steeds overleg aan het plegen zijn om voor de bewoners samen met andere woningbouwcorporaties voor een vervangende woning te zorgen.

1 jaar geleden

Heftig! Wij zijn pas alles verloren door een brand. Huis onbewoonbaar, slechts een paar spullen kunnen redden en vier katten verloren. Onwerkelijk. Gelukkig mijn kinderen kunnen redden. Sterkte met alles.

1 jaar geleden

Het is niet te bevatten wat het allemaal met zich mee brengt. Het heeft een enorme impact op je leven. Hoe gaat het nu bij jullie ? Kunnen jullie uiteindelijk weer terug naar huis ? Of kunnen jullie ergens anders heen ?

1 jaar geleden

Ons huis is definitief onbewoonbaar. Na een hotel en een camping wonen we nu tijdelijk ergens, tot er een definitieve oplossing is. Mijn jongste heeft sinds een maand voor de brand een elektrische rolstoel, dus een ander huis vinden waar hij in kan is niet eenvoudig. Kunnen jullie terug?

1 jaar geleden

Oh dat maakt het nog een stukje lastiger. Wat enorm naar dat jullie niet meer terug kunnen. Ik hoop echt dat er snel een oplossing voor jullie komt. En dat jullie samen een nieuwe start kunnen maken en deze situatie een plekje kunnen gaan geven. En weer de rust als gezin kunnen gaan pakken. Wij zouden terug kunnen wordt er nu gezegd. Maar dit gaat minimaal 18 maanden duren.

1 jaar geleden

Wat lang zeg .... Is terug gaan dan wel de beste oplossing? Na zo lang wachten voelt het dan nog wel als thuis?

1 jaar geleden

Wat ontzettend heftig, als kind brand 2 deuren verder meegemaakt, moesten het huis ook verlaten. Is me altijd bij gebleven. Heb je de kat gevonden?

1 jaar geleden

Ik ga zometeen deel 2 uploaden. Het kost mij momenteel enorm veel moeite om alles op te schrijven.

1 jaar geleden

Ik vind dit heel heftig voor jullie. Ik hou van jullie. En jullie kunnen dit. Heel veel sterkte. Liefs❤️❤️