4 jaar geleden

Het zegt niets...helaas. En dit verhaal is zo ontzettend herkenbaar. Ik had het bij mijn eerste zwangerschap. Ik voelde me niet zo blij als dat zou moeten voor mijn gevoel. Bij 8.5 een echo gehad met een kloppend hartje en ook toen voelde het nog gek. Echoscopiste was vergeten foto's mee te geven. Eind van de dag nog gebeld en foto's zouden worden opgestuurd. Met 10 weken toch aan familie verteld en op werk. En toen.. met 11.6 weken werd ik in de ochtend wakker met bloed en de dag erop nog meer. Eind van de dag een echo en helaas was het kindje met 9.3 weken gestopt met groeien. Het heeft daarna 9 maanden geduurd voordat ik weer een kindje mocht verwachten en toen voelde het gelijk anders. Inmiddels 3 kindjes en bijna 9 jaar verder. Bij de 3 goede zwangerschappen nooit het gekke gevoel gehad... heel veel sterkte😘

4 jaar geleden

Het is net of dat ik hier mijn eigen verhaal lees. Alleen had ik niet vanaf het begin het gevoel dat het mis zou gaan. Bij ons was het de eerste en heb ik met 10 weken een missed abortion gehad. Afgelopen mei ben ik gecurreteerd en nu nog steeds negatieve testen. Misschien ben ik er wel teveel mee bezig, heb me zelf voorgenomen aankomende maand er minder op te letten kwa eisprong etc. Maar of dat lukt weet ik niet.

4 jaar geleden

Heel herkenbaar. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt ongeveer een jaar geleden. Ik had direct het gevoel dat ik misschien een miskraam kon krijgen. Maar dat gevoel zet je van je af. Toch met 8 weken begon het met bloeden. En na een paar dagen verloor ik op mijn werk de stolsels. Heel verdrietig! Maar ik denk maar dat het zo moest zijn. De maanden erna niet heel erg bezig geweest met zwanger worden. En van de zomer toch wel weer. Nu een jaar na de miskraam ik ben 3 maanden zwanger. Het voelt goed! En dat vreemde voorgevoel heb ik niet gehad dit keer. Heel veel sterkte de komende maanden. Wie weet over een paar maanden is voor jou een 2de ook gegund. Net als mij mij.

4 jaar geleden

Begin dit jaar het zelfde meegemaakt, nu nog steeds negatieve testen 😨 knuffel