3 jaar geleden

De kleuterjuf van mijn dochter vroeg mij om een brief te vragen van de behandelend arts. Deze werd dan voorgelegd aan de jeugdarts, die verbonden is aan school. Het kan zijn dat deze nog wat vragen heeft, maar dat was bij ons niet zo. En dan regelen zij het dus met de leerplicht.

3 jaar geleden

Hier is mij nog nooit op gewezen! Wat ben ik blij dit te lezen, hier ga ik zeker achteraan. Dankjewel voor deze tip XX

3 jaar geleden

Mijn dochtertje heeft epilepsie en had al voor ze naar school ging zoveel meegemaakt. Het eerste jaar is ze volledig halve dagen baar school geweest, haar klasgenoten wisten niet beter. Toen ze 5 werd, was ze er nog niet klaar voor, te vermoeiend. Gelukkig schreef de neuroloog een brief waarin ze adviseerde om nog geen hele dagen te gaan. Helpt bij de leerplicht. Nu is ze zes, zit in groep 3, en gaat nog steeds niet volledig naar school. Ze blijkt toch meer "beperkingen" te hebben en hele dagen is gewoon te veel. Dus mocht je denken dat je dochter als ze vijf is nog steeds af en toe extra rust nodig heeft, vraag een brief van haar behandelend arts, dan heb je het goed geregeld.

3 jaar geleden

Wauw wat vind ik dit super mooi om te lezen. Dit is een hele grote wens van mij, om dit op deze manier aan te pakken. Heel mooi dat jij daaraan hebt kunnen bijdragen. Ik hoop dat met jouw zoontje alles oke is❤️🙌🏻 liefs