6 jaar geleden

Oh my, wat ontzettend heftig! Klinkt ook heel ingewikkeld, je kan zelf altijd opletten en veiligheid in acht nemen, maar je weet nooit hoe een ander het doet als je er niet bij bent. anderen hebben toch vaak andere ideeen over "wat moet kunnen" of zijn vergeten hoe het met kleintjes gaat als ze zelf alweer oudere kinderen hebben. Meestal hoor je er natuurlijk ook niets van omdat het goed gaat, maar toch! Wat een grote beschermengel heeft je meisje op haar schouder!

6 jaar geleden

woooh wat heftig. ik zat op het puntje van mijn stoel om snel verder te lezen hoe het is afgelopen. Wat fijn dat jullie het allemaal nog na kunnen vertellen. En niet om lullig te doen want zoals je zelf al schrijft het had heel anders af kunnen lopen... Hopelijk dat de tijd de scherpe pijn van het voorval afhaalt. En dat het steeds wat meer op de achtergrond verdwijnt. Super stoer dat jullie toch zo snel met zwemles zijn gestart.

6 jaar geleden

Oh wat afschuwelijk...dit is mijn grootste angst als mijn meisje bij anderen is... Heb het idee dat wanneer mensen nog niet zelf kinderen hebben er gewoon laconieker mee omgaan of het gevaar niet zien. Zo heb ik dat ook vaker meegemaakt, bij vrienden die nog geen kinderen hadden als ze met mijn meisje verder vooruit liepen en de verantwoording namen; bij het 'oversteken' vlakbij een roltrap en draaideur of vlak langs het treinperron etc. ...en dat ik dan op het laatste nippertje elke keer moest ingrijpen...Denk dat als ze zelf kinderen krijgen (je broertje en schoonzusje) dat ze pas echt beseffen dat je een 3,5 jarige niet alleen kan laten rondlopen, en ook niet de verantwoordelijkheid geven aan de oudere kindjes die mee zijn om te spelen.Wij wonen ook aan het water, en ook altijd deur op slot en vroeg begonnen met de zwemlessen. En we hadden elk jaar ook een privezwembadje naast ons vakantiehuis en hebben ook dan altijd de deur op slot en had ze de hele dag door een zwemvest/drijfpakje aan.

6 jaar geleden

Heel heftig, Ik begrijp je angst heel goed. 2 jaar geleden was onze autistische (en verstandelijke beperktzoon van toen 7 jaar vermist in een vakantiepark. Hij is 30 minuten vermist geweest. Wij waren radeloos, politie was al ingeschakeld. Hij speelde in de tuin met zijn bellenblaas en ik liep even naar binnen om mijn camera te pakken en weg was hij. Gelukkig was hij gevonden bij het begin van het strand. Ik heb er toch een tijdje last van gehad.