9 jaar geleden

Lijkt me echt heel moeilijk , om dan toch nog een beetje te genieten van je kind en er het beste van te maken. Sterkte !!

9 jaar geleden

Hier ook al vanaf de geboorte een huil (nouja... krijs) baby. Met 3 maanden werd het inderdaad een poosje minder, en rondom een jaar is het 'gedrag' weer terug gekomen wat nu alweer zo'n 5 maanden duurt... Ik heb ook alles geprobeerd, maar het werkt niet en wat er is weten we ook niet (al menig arts er bij gehad, incl. ziekenhuis opname)... ze is hoe ze is en ik probeer maar gewoon tot 10.000 te tellen... meerdere keren.

9 jaar geleden

Onze eerste was een huilbaby en voelde mij idd ook machteloos... Achteraf denk ik dat zij ook last heeft gehad van de heftige bevalling, maar ja dat kan ik natuurlijk nooit met zekerheid zeggen... Bij onze tweede hebben wij de draagdoek ontdekt en dat heeft mij zoveel geholpen :) ik kon haar lekker bij mij pakken en toch de oudste haar aandacht geven en het huishouden een beetje bijhouden :) voor haar krampjes deed het ook wonderen, want tijdens het lopen werd haar buikje gemasseerd :) ik denk nu af en toe had ik bij de eerste de draagdoek maar gevonden dan was het een stuk rustiger voor haar en mij geweest :) gelukkig heb ik nu 2 heerlijk kinderen die alleen huilen als er echt wat is, maar de jongste is ook heel erg aanhankelijk en wil graag bij/aan/op mij zitten of liggen dus de draagdoek komt nog ieder dag tevoorschijn :) ik hoop dat jullie iets kunnen vinden wat het huilen verklaard, want dat zou voor jullie kleintje en jullie zelf een stuk fijner zijn ;) heel veel succes en zet hem op supermamma!

9 jaar geleden

Machteloos voel je dan zeker. Ik kan het heel erg herkennen omdat ik dit een jaar lang met onze jongste zoon heb gehad. Conclusie koemelk allergie. Over op soja melk en ja een heel ander kind. Op de dag van vandaag kan hij nog steeds geen melk verdragen maar we hebben wel oplossing gevonden van onze huilbaby en nu is het een blije baby.