11 jaar geleden

Heel goed advies en super dat jullie toch voor een helmpje hebben gekozen. Mijn zoontje heeft ook 9maand lang een redressiehelmpje gedragen tot z'n 2e verjaardag ivm afvlakking van zijn achterhoofd, ondanks dat hij geen voorkeursligging had en we van alles hadden geprobeerd om dit te voorkomen, Caspar heeft nou een mooi rond koppie en ik ben super blij dat we destijds ook de stap hebben genomen. Daarbij is de winterperiode wel gunstig en zweet z'n helmpje niet zo erg als bij 25graden in de Zomer. Je zult bij iedere meting wat meer resultaat zien en voor je het weet mag hij alweer af. Heel veel succes en we zien de foto's wel verschijnen op het blog.

11 jaar geleden

Idd goed dat je het toch hebt gedaan.

11 jaar geleden

Goed advies.. geen ervaring van thuis, maar volledig met Daphne eens! Als je er nu niet voor kiest kan je het nooit meer terugdraaien... een rond koppie is toch veel mooier (niet dat het kind er meer of minder waard van wordt). Goed dat jullie er ondanks het tegengas gewoon voor zijn gegaan, fijn ook dat opa en oma nu toch ook overtuigd zijn.

11 jaar geleden

Je hebt helemaal gelijk. Mijn nichtje heeft ook een helmpje gehad en daar heeft ze absoluut geen trauma aan over gehouden en het resultaat is super!