11 jaar geleden

ja je hebt een paar engeltjes om je heen. ikzelf heb een bevalling gehad, waarbij volgens zeggen de ontsluiting terug liep. geen inleiding en de dagen weeen die ik heb gehad hadden geholpen een ontsluiting te krijgen wat een verschrikking was dat. nachten en dagen geen slaap en niet naar toilet hierdoor. na 5 dagen mocht ik beslissen en raadde ze het me aan. ik kreeg een keizersnee, dat was geen pretje want dat herstel is uitermate langzaam. en nog eens 4 dagen erna in het ziekenhuis, de eerste dag was verschrikkelijk kon niet lopen en de pijn is te erg, met de plas bloed die ik verloor. bloedarmoede en blaasontsteking door die blaascatheter. en dan de rust die ik niet kreeg van verpleegkundigen in ziekenhuis wat mijn herstel niet bevorderde. ik heb er nu nog last van van de buikoperatie pijn en het trauma in het ziekenhuis. en dan hopen dat de nasleep van die keizersnee goed komt. want hoor veel verhalen dat er complicaties na maanden nog ontstaan. en dan te denken wanneer je weer zwanger ben en de bevalling. wees maar blij dat je op die manier bent bevallen zoveel keren en geen keizersnee hebt hoeven krijgen. en een engel en een bengel krijgen we er voor terug daar zijn we allemaal heel blij om. dus engeltjes ,ja die heb jij en wij allemaal om ons heen!

11 jaar geleden

wat een verhaal er zijn zeker veel engeltjes bij jullie geweest na mate ik dit lees is het best een heftig verhaal maar gelukkiug is alle goed afgelopen. mijn eerste zwangerschap en bevalling liep ook niet lekker en heb ook twee engeltjes bij me bed gehad die mij en de kleine er door heen hebben geholpen ze vonden waarschijnlijk dat we nog te jong waren om te gaan.

11 jaar geleden

Je kan zeker wel stellen dat je een engeltje op je schouder hebt gehad tijdens en direct na de bevallingen! Leuk hoor zo'n groot gezin :D Ik heb er ook altijd minimaal 3 willen hebben. Nu hebben we echt een te klein huis met maar 2 slaapkamer en 85m² maar als we verhuizen ga ik zeker mijn man nog een keer heel lief aan kijken hoor ;-)