8 jaar geleden

Sterkte, mijn moeder is nu 4 jaar ziek en net te horen gekregen dat ze is uitbehandeld. Je gunt het niemand, maar je neemt zo wel in kleine stukjes het afscheid, al blijft het echt klote

8 jaar geleden

Heftig. Weet wat de achtbaan inhoud helaad, maar het afscheid komt hier nu dichter in de buurt.

8 jaar geleden

Ik wens je veel sterkte. Mijn moeder is afgelopen november heel plotseling overleden. Zij was NIET ziek. Ze had buikpijn en amper een week later is ze dood. Ze had een vleesetende bacterie in haar hoofdslagader. Geen afscheid, niks. Want we wisten het niet. Het verdriet is heel groot, ze was mijn beste vriendin, liefste moeder en een geweldige oma voor onze 4 dochters.

8 jaar geleden

Aan de ene kant is het heel pijnlijk als iemand weet dat het einde eraan komt, aan de andere kant is het wel heel mooi dat je op zo'n manier toch redelijk afscheid kan nemen. Mijn vader is 30-12-2015 overleden. 3 dagen voor de eerste verjaardag van ons zoontje. ook hij wist dat hij het gevecht niet winnen kon en we hebben dus die dag nog afscheid van hem genomen. De pijn van het verlies is er zeker niet minder om! Daarom wens ik je heel veel sterkte en een dikke knuffel van mijn kant!