7 jaar geleden

Jij bent een van de weinige die hierover geschreven hebt, dank je voor je verhaal. Het is een hele heftige tijd geweest voor jou en ik hoop echt dat je inmiddels een mooi kindje hebt gekregen. Zelf zit ik nu ook in zo'n heftige tijd, want bij mij is het vruchtje ook gaan nestelen in mijn litteken ik heb het geluk dat het kindje het niet heeft overleefd maar ik moet nog steeds wachten op een miskraam. Bij mij was er ook nog eens sprake van verdenking van Mola, dit is nog niet uitgesloten maar gelukkig is de kans klein. Beseffend dat als het wel geleefd had dat mijn litteken was gaan schuren en alles er om heen maakt het gewoon heel heftig. Het is erg zeldzaam en ben heel blij met jouw blog omdat ik me toch niet helemaal alleen hierin voel. Sterkte lieverd en ik hoop dat het geluk snel aan jou kant staat of al heeft gestaan.

8 jaar geleden

Beste Manon, Wat een vervelende situatie zeg! Het komt goed is inderdaad een dooddoener, beter is om je te bedenken dat er een moment komt dat je je beter voelt en weer goed genoeg voelt om van je gezin te kunnen genieten. En dat is niet afhankelijk van een tweede kindje. Het verdriet van de gemiste zwangerschap daadwerkelijk verwerken is daar misschien wel wat meer afhankelijk van. Zo werkte dat bij mij wel in ieder geval (na 2 miskramen). Maar het genieten van mijn gezin was wel terug voor de geboorte van onze tweede zoon. Ik weet niet hoe het voor jou gaat uitpakken, maar ik wens je dat zeker toe!

8 jaar geleden

Ookal mag je straks weer zwanger worden hoeft dit ook niet binnen een paar maanden te lukken..ik had 1 kind en wilde geaag een tweede. Dit heeft uiteindelijj wel 4 jaar geduurd..(nu 7 jaar leeftijdsverschil) ik werd er depressief van en had tussendoor nog een miskraam gehad. Pas toen ik alles losliet ( de drang van het moet) kwam alles goed. Dus mijn tip is loslaten...gods wil....

8 jaar geleden

Ow nee toch, wat een verschrikkelijk nieuws voor jullie. Mensen bedoelen het heel goed als ze zeggen dat het goed komt. Vaak weten ze ook niet wat ze anders zouden moeten zeggen, maar voor jullie is het wachten gewoon ronduit klote. Toch hoop ik wel mee dat het geluk voor jullie keert en het vruchtje toch uit zichzelf loslaat, want uit ervaring weet ik dat je pas weer vooruit durft te kijken als dit fysiek mogelijk lijkt te zijn. Tot die tijd duurt wachten veel te lang. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!