4 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie , Goed van hem zeg maar klinkt wel heel erg pittig Ik heb er opzich geen last van Het zou de juiste handvaten kunnen bieden inderdaad Maar op vlakken misschien ook tegen werken Dank je wel ?

4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Ja dat kan ik inderdaad wel begrijpen het zal iig wel een hoop verklaren en indd meer rust geven ?

4 jaar geleden

Mijn ex, de papa van mijn meiden heeft zich laten testen toen we net uit elkaar waren. Eerst deed hij er niks mee maar toen er steeds meer mis ging in zijn leven is hij er hulp bij gaan zoeken. Hij is nu 3 dagen in de week in therapie. Ons contact is weinig dus ik kan je er niet veel meer over zeggen. Ik zou als je er last van gaat krijgen zeker wel hulp gaan zoeken om handvatten te krijgen. Succes!??

4 jaar geleden

Mijn vriend heeft zich op 21 jarige leeftijd zelf laten testen, ook omdat hij zich afvroeg waarom hij zich anders voelden dan de mensen om hem heen. Het heeft bij hem voor veel rust gezorgd en z'n vertrouwen een boost gegeven. Hij heeft verder geen begeleiding voor zijn autisme gekregen, dat vond hij niet nodig. Maar voor rust in zijn koppie heeft het zeker gezorgd!