8 jaar geleden

Een betere bevestiging kun je niet krijgen, haha! Bedankt voor je verhaal. (Sorry voor de late reactie)

8 jaar geleden

Hoi Liset, Ik zit nog even de reacties terug te lezen en zie dat ik toen niet gereageerd hebt. Wat lijkt het me moeilijk als jij zo graag wilt, maar je partner niet. Is nog veel ingewikkelder dan mijn issue. Ik ben zelf van mening dat je in dit verhaal niemand moet 'overhalen'. Beide ouders moeten volledig achter hun ongeboren kindje staan. Ik ben benieuwd hoe het nu met je is.

8 jaar geleden

Haha herkenbaar verhaal, zeker de Russische roulette ;-). Na 3 maanden Russische roulette dus en voltreffer en nummer 3 werd een feit. 3 jongens... Tsja.... Chaos,drukte,veel knuffels, stoeien, ruziën en..geen moment spijt. Ze zijn alledrie speciaal en onmisbaar. Manlief wilde nog wel een vierde ik vind het voorlopig wel genoeg... Maar ja je weet het maar nooit. Ik denk dat als je eenmaal met de Russische roulette bent begonnen je in je hart wel weet wat je wilt en dan kan het ook geen verkeerde keuze zijn. Succes en hopelijk snel nog een druktemakertje erbij!

8 jaar geleden

Onze 3e spruit is net 7 weken :-) Het verschil met zijn broer is 6 jr en zijn zus 4 jr Hier hebben we ook heel lang getwijfeld, maar dat gevoel van een 3e bleef en hebben we de knoop door gehakt en ik zou niet anders gewilt hebben. Nummer 1 en 2 zitten op school en alle tijd voor onze ventje. Ik vind de overgang van 2 naar 3 helemaal niet zwaar. Van 1 naar 2 vond ik meer wennen. En moet eerlijk zeggen dat ik dit makkelijker vind zijn broer en zus zijn al zindelijk, kunnen zich zelf aan/uitkleden, drinken pakken, zich zelf vermaken etc. Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn 30e klaar wilde zijn met kinderen en ik ben nu 31,5jr en onze 3e is de beste beslissing ooit geweest :-)