4 jaar geleden

Wij hadden elke twee weken controle gehad. Ze zeiden eigenlijk meteen met 30 weken opname om ze in de gaten te houden en met 32 weken geplande keizersnede om de risico's te beperken. Stel dat de bevalling zelf zou beginnen dan had je kans dat de navelstreng de ene bijvoorbeeld nog af gaat knellen. Bij ons kwamen ze eruit met de navelstrengen helemaal als een wokkel. Ze hadden dus 'keurig' om elkaar gedraaid steeds. Ontzettend spannend en je moet nog zo lang, maar hopelijk heb je wat aan mijn berichtje! :)

4 jaar geleden

En het is voor ons nu zoiezo heel spannend, want op de echo lijkt het iedere keer alsof ze aan elkaar zitten :( over twee weken word er weer gekeken!

4 jaar geleden

Is het in Nederland hetzelfde als bijv Amerika, dat ze keizersnede doen met 32 weken? En de opname doen ze ook altijd? Wat fijn te lezen dat het allemaal zo goed gegaan is !

4 jaar geleden

Hier een prachtige mono mono tweeling! Ontzettende spannende zwangerschap gehad, maar redelijk vertrouwen gehad omdat het 'goed voelde' voor mij! Wel heel veel rust gehouden. Met 30 weken opgenomen om in de gaten te houden en als het mis zou gaan dat ze ze meteen kunnen halen. Met 32 weken met een geplande keizersnede zijn ze geboren! Geniet ervan en succes in de spannende tijd!