2 jaar geleden

Was je eigen verloskundige er niet bij, dat is toch gebruikelijk als je in het ziekenhuis bevalt maar onder begeleiding staat van een verloskundige? Verder snap ik je helemaal, druk druk druk kan geen excuses zijn om geen zorg te verlenen dan hadden ze je niet moeten opnemen maar naar een ander ziekenhuis moeten sturen! Dat het toevallig bij jou makkelijk ging en alles goed was betekent niet dat ze geen controles hoefden te doen, er kan ook wel iets mis zijn met een van jullie beide wat direct ingrijpen/actie vereist om te zorgen dat het niet helemaal verkeerd afloopt! Jammer dat het ziekenhuis geen verantwoordelijkheid neemt en erkent dat er fouten gemaakt zijn!

2 jaar geleden

HaiHai, Ik ben 13/02/2021 bevalling in Isala in Zwolle van mn eerste kindje. Ik kreeg inderdaad ook eerst een pompje want ik had rugweeën die niet op te vangen waren. Ik heb ook 3 uren moeten wachten op de ruggenprik die helaas bij mij na 5 keer prikken nog niet lukte. Ik kreeg persdrang tijdens het proberen van de ruggenprik. Ii had toen nog maar 6 cm ontsluiting. Ben binnen 3 weeën naar 9 cm gegaan en daarna mocht ik persen. Ik lag te gillen van de pijn en toen vond de verpleegkundige het normaal om tegen mij te zeggen van gil niet zo zoveel pijn doet het toch niet? Ik dacht bij mezelf pardon!? Maar goed heb wijselijk mn mond gehouden. Maar het personeel mag inderdaad wel wat vriendelijker doen. Mn vriend had nog nooit een baby vast gehouden laat staan aangekleed. Hij wou ons dochtertje graag zelf aankleden maar met hulp. Ze hebben hem niet geholpen nee verpleegkundige kleedde ons dochtertje gewoon aan. Mn vriend stond er met tranen in z’n ogen naast omdat het zijn eerste moment had moeten zijn met ons dochtertje. Ik vond het zo sneu maar kon niet zoveel omdat ik ondertussen gehecht werd.. personeel mag wel een cursus gaan volgen. Leren omgaan met wensen van de ouders en luisteren naar de ouders

2 jaar geleden

Oh wat heftig dit! Dit had nooit gemogen en ik hoop zo dat ze iets met je klacht doen om de zorg bij hun te verbeteren. Heel knap en stoer dat je je verhaal met ons wilt delen.

2 jaar geleden

Wauw, ik schrik gewoon van je verhaal en ben spontaan blij dat ik al bevallen was van de 3e, had er anders veel meer tegenop gezien ook al is het een ander zkh. Hier waren beide vorige bevallingen medisch, 1e vanwege poepen in het vruchtwater, 2e vanwege een afwijking. 3e zou ik thuis doen maar vanwege niet herkenbare pijn om overdracht gevraagd en dat is uiteindelijk ons geluk geweest aangezien mijn placenta los bleek te laten tijdens de bevalling. Waren we niet naar het zkh gegaan was de kans heel groot geweest dat we het beide niet gered hadden. Maar als ik jou verhaal lees en ze zo hier gehandeld hadden, was dat net zo geweest. Ik vind dus dat het heel goed is dat je een klacht hebt ingediend. Hopelijk lukt het je om het een plekje te geven.