8 jaar geleden

Ja me buik voelde ook echt enorm! En ja het was heel raar het gewicht en lengte en dat met zwangerschap suiker daarvoor ben ik op dieet gezet. Maar hij klopte gelukkig helemaal in verhouding, maar breed is hij niet maar nu moet ik zeggen ik ben zelf (super) klein maar 1.62 dus dat zal het dan ook wel geweest zijn denk ik. Ja en er zit inderdaad zoveel verschil tussen de bevallingen maar moet zeggen ik zou zo alles overnieuw doen en kijk dan ook niet op tegen de volgende bevalling als het weer zo ver mag zijn! En ik mag dan ook zeggen dat ik in mijn handjes mag knijpen met hem, het is z'n lief ventje huilt echt gewoon bijna nooit en is alleen maar aan het lachen en spelen.

8 jaar geleden

Haha ja dat denk ik dan ja! Ook geen pretje de weeën remmers ik heb ze gelukkig niet gehoeven maar had al zo lang voorweeën. Geniet ervan zou ik zeggen!

8 jaar geleden

Sow, toen ik je profielfoto zag, dacht ik: enorme babybuik! Geen wonder dat het zo'n moeite kostte om van hem te bevallen. Maar toen zag ik zijn gewicht en dacht: valt wel mee toch? Maar als je dan de lengte ziet.... Dan moet het toch een klein breed ventje zijn. Maar dat is hem niet af te zien op de foto. Mooi mannetje. Ik hoop dat je de zware bevalling inmiddels verwerkt hebt. Vreemd trouwens, hè, dat er zulke grote verschillen zitten in bevallingen. De 1 doet er een paar minuutjes over en de ander daaagen.