9 jaar geleden

Hoi, Kwam maar zo op je blog. Ook ik heb een zoon met een klompvoet. Hij is inmiddels 6 en een pracht kind. Wel is het soms pijnlijk en moeilijk om je kind zo te zien. Mocht je vragen hebben, mag je me altijd mailen. Had ik in die tijd graag gewild. Groetjes Marleen

9 jaar geleden

Herkenbaar verhaal. Ons zoontje bleek met 14 wk. Een open buikje te hebben. Dit kon te maken hebben met een erfelijke afwijking. Op internet lees je dat het kan voorkomen bij de meest gruwelijke afwijkingen. Ondanks dat hebben we geen punctie laten doen vanwege de risico's. Ons zoontje is gezond geboren. Maar is het niet zo dat ze sinds 2014 dmv bloedtests kunnen kijken of er een erfelijke afwijking is?! Heel veel sterkte en succes!

9 jaar geleden

Wat knap van je dat je die beslissing heb genomen. Ons zoontje is 19 juli 2 maanden te vroeg geboren ook met 2 klompvoeten. Dit kregen wij ook te horen tijdens de 20 weken echo. Het was natuurlijk een grote klap want je gaat natuurlijk naar de 20 weken echo met in je achterhoofd het zal allemaal wel goed zijn. Helaas hebben wij die vraag nooit te horen gekregen bij de gynaecoloog om verder te onderzoeken. Wat achteraf erg spijtig vind want na de geboorte van ons zoontje bleek er meer aan de hand te zijn. Gelukkig kunnen ze nu heel veel met klompvoeten! Ik raad je aan om lid te worden van de facebookpagina vereniging van klompvoeten. Zo kun je je een beetje voorbereiden. Geniet nog even van je zwangerschap!