10 jaar geleden

mijn 2de echo was goed en de kleine groeit prima,zie mijn blog'2de echo'

10 jaar geleden

bij mij kon ze het kindje ook moeilijk vinden.ik moest plassen en hoppa daar was de kleine gup.de meeting was het zelfde als bij jou ook 6,5 week,grappig. ik vindt het spannend en mijn man geloofd het pas echt als hij het hartje heeft horen kloppen. gisteren gesprek gehad van 45 mi bij verloskunde,alles was goed alleen mijn hartslag was laag maar wel normaal. maandag 2de echo,vindt het spannend ben zo benieuwd hoe het daar binnen gaat.maar ik geloof wel da het prima gaat.laat je iets weten als je de echo hebt gekregen ja zeker spannend.

10 jaar geleden

Heel herkenbaar verhaal...ik ben nu ook zwanger na een miskraam en kwam de eerste keer voor de echo. Volgens mijn berekening was ik rond de 7,5 weken maar volgens de meting was dat 6,5 weken. Nu kon ze ook bij mij eerst het kindje moeilijk vinden op de echo...moest eerst even plassen, en toen zagen we inderdaad een kloppend hartje. Was in eerste instantie wel een opluchting, en ze zei er ook bij dat meten rond deze weken vaak teveel afwijkt, de volgende meting zou wat meer duidelijkheid geven over de termijn en rond 10 weken komt de definitieve termijnbepaling. Volgende week vrijdag moet ik voor de 2 de echo, dan zou ik dus 8,5 weken moeten zijn volgens hun meting. Het blijft wel erg spannend he ?

10 jaar geleden

Alles zag er goed uit en ik voel me goed. Nou ja goed, ik ben misselijk en duizelig. Heb heel de dag honger en dorst,veel dorst. Dus denk wel da het goed zit. 16 dec weer echo maar dan moet ik alleen.manlief heeft late dienst.