10 jaar geleden

Bedankt voor jullie leuke en lieve reacties! Ik heb inmiddels een beslissing genomen en ik ga er inderdaad voor :) Liever spijt van iets dat ik heb gedaan dan spijt hebben omdat ik iets niet heb gedaan :)

10 jaar geleden

De eeuwige strijdt tussen het verstand of het gevoel....... luister naar je intuïtie, je onderbuik gevoel.. ze liegt nooit. Eindelijk je droom verwezelijken met een eigen onderneming wauw dat is prachtig! Maar dat verdient dan wel dat je er 100% achter staat wil het slagen. Je ondeneming verwacht zorg en aandacht net als de rest van je geliefden. je kunt je afvragen waar je nog op wacht , als alles er klaar voor is....... En als dit het moment voor jouw is om ervoor de gaan, ga laat het groeien en bloeien tot je eigen creatie je zult trots zijn op jezelf! Veel wijsheid met het maken van een beslissing. ... ( diep injezelf weet je het al...) Ik wens je al het goede

10 jaar geleden

Ik zou zeggen... ga ervoor!! Het klinkt super en wat houd je dan nog tegen. De dingen die toen der tijd niet goed gegaan zijn, zul je nu niet meer doen. Je zegt zelf, weinig om te investeren. Het is dan alleen de tijd die je er in het begin in moet gooien om er wat van te maken, goed plannen zou ik zeggen ;) Klinkt misschien allemaal een beetje simpel zoals ik het zeg, maar zo is het waarschijnlijk wel. Maak jezelf gelukkig en als het loopt, kun je snel genoeg wat meer thuis zijn, toch? Succes met je keuze!!

10 jaar geleden

Heel veel succes bij het verwezenlijken van je droom!!!