1 jaar geleden

Ik kwam per toeval op je post en

1 jaar geleden

Sorry,

1 jaar geleden

Ik kwam per toeval op je post en ik voel ontzettend met jullie mee. Wat een groot verlies, bijna te groot om te dragen. Ik las dat je een droom hebt gehad waarin je dochter als een engel over je waakt. Je voelde echt weer even haar warmte. Ik heb zelf na het overlijden van mijn vader ook zo'n droom gehad en was daar best wel van in de war..hij voelde zo echt.. Later las ik dat zo'n droom vaak een teken vanuit de overledene is, om je te laten weten dat ze nog bij je zijn en dat het goed met hen gaat. Of je er in gelooft weet ik niet, ik wel en het gaf mij toch een stukje rust. Zoek het anders maar eens op, wellicht geeft het je steun in deze moeilijke tijd.

1 jaar geleden

Cliché maar wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt ⭐️

1 jaar geleden

Tranen rollen over m’n wangen bij het lezen. Wat een onmenselijk verdriet voor jullie. Ik wil jullie ontzettend veel sterkte en kracht wensen. ❤️

1 jaar geleden

Lieve Shannon, Ze zal altijd over jullie blijven waken. Je komt er wel boven op daar zal ze wel voor zorgen. De weg ernaartoe zal niet makkelijk zijn. Maar jullie komen er wel als je het maar samen doet.