2 jaar geleden

Wat fijn dat je toch een goede ervaring hebt en de bevalling goed gegaan is! :)

2 jaar geleden

Onze zoon lag ook in stuit. De verloskundige heeft op de praktijk geprobeerd te draaien wat helaas niet wilde. Een andere verloskundige deed het op de haptonomie manier tot 2x toe info haar leermeester waarbij de kleine ook niet ver kwam. Toen naar het zh. Daar kreeg ik medicatie waarbij ze na een paar min al moesten beginnen (wat jij omschrijft herkenning niet). Het deed mij ongelofelijk veel zeer want hij lag best diep al. Na 3x proberen zijn we gestopt en moest ik bekijken hoe verder. Ik heb gekozen voor een natuurlijke bevalling ( verhaal staat ook op mamaplaats). Dat is mij prima bevallen!

2 jaar geleden

Ja schrikken he... Maar inderdaad, ik dacht ook.. Geen extra stress en de gezondheid van de kleine was het belangrijkste. Hopelijk is bij jou ook alles goed gegaan met de keizersnede?

2 jaar geleden

Met 34 weken uitwendige versie ivm stuitligging, helaas kleine buik, weinig water, 1e kind en al deels ingedaald dus niet gelukt. Kreeg hartkloppingen van de medicatie, schrok me eigen een ongeluk daarvan. We hebben daarna besloten een keizersnede in te plannen. Geen extra stress en moeilijkheden ivm mijn depressie.