10 jaar geleden

Wat een verhaal, en wat super dat je ondanks alles de borstvoeding hebt doorgezet en je eigen gevoel hebt gevolgd! Mijn zoontje van nu 3 weken had ook een te kort tongriempje, hij is zelfs 2x gekliefd omdat de eerste keer nog niet voldoende was! Borstvoeding was inderdaad een hel, tepels helemaal kapot door het niet goed kunnen happen. Helaas nu spruw en dat maakt het er ook niet prettiger op, maar we houden vol! Geniet van het borstvoeding geven!

10 jaar geleden

Heel herkenbaar ook mijn zoon is tongriem door geknipt maar bij ons na 10 dagen en ook bij ons was er gelijk verschil.fijn dat nou goed gaat.

10 jaar geleden

Fijn dat het toch nog goed is gekomen!

10 jaar geleden

Mijn meid heb ik binnen 1 week op kunstvoeding gedaan. Mijn melk bleek gewoon mega zuur én had ik er na ruim 2,5 uur voor nog geen 5 ml. er genoeg van. Ik had nl. nog een dochter die toen nog net geen 2 jaar jaar was dus had mijn rust echt nodig vanwege de energie die ik voor dreumes nodig had...Oudste had ik maar 9 weken BV voor...Op...Evengoed...NOOIT ziek geweest of allergie ergens voor...Oudste is nu 13 jaar en bijna 180 cm. Jongste is nu bijna 12 jaar en meet bijna 165 cm...Ofwel...maak er geen issue van als de BV niet lukt. In jouw geval was het dus medisch bij je kindje...Slordig van het CB ook...Gelukkig ben je daar vanaf als je ukje goed 3 jaar is..