's avatar
10 maanden geleden

Ik heb een zoontje van bija 2 en ik was enorm makkelijk in openbaar borstvoedding geven heb dat 10 maanden mogen doen daarna was het voor mij goed geweest😊 ik had altijd "lak" gehad aan mensen die het niks vonden. Dit is in mijn ogen wat moeder natuur mij wilde laten doen!

's avatar
10 maanden geleden

Ik heb alle 3 de kinderen lang gevoed. En zelfs wandelend in t bos voedde ik. Een flesje geven in het openbaar is geen probleem waarom voeden dan wel ? Dit is de meest natuurlijke en oudste fles die er brstaat! Haha. Ik heb mij ook nooit zorgen gemaakt of mijn kinderen wel genoeg kregen. Mijn kinderen groeide en kwamen aan en waren/zijn heel tevreden.

's avatar
10 maanden geleden

Rn momenteel nog steeds voedend van mijn jongste van 1.5

's avatar
10 maanden geleden

Alle drie gevoed. Was voor mij even tijd om ook even stil te zitten... Anders bleef ik bezig

's avatar
10 maanden geleden

Heeeeeel herkenbaar de negatieve reacties bij mij was het precies hetzelfde! Ik heb ook openbaar borstvoeding gegeven maar ook altijd met een hydrofiele doek erover omdat ik wel vind dat een ander niet mijn borsten hoeft te zien. Ik vond het ook juist fijn dat ik mijn kind niet hoefde af te staan omdat iedereen maar verwacht dat ze fles kunnen gaan geven (dat bepaalde ik zelf wel) alleen zagen anderen dat anders helaas!