10 jaar geleden

haha zo ben ik zelf keer in paniek geweest omdat binnen hele korte tijd dr rompje en armpjes vol kleine rode plekjes zat, hop naar huisartsenpost en was het netelroos..kun je niet meer achterhalen waar de reactie op is geweest (fijn...) gaat vanzelf weer weg. Mijn meetlint voor niet naar dokter is als ze nog actief is en goed reageert, genoeg drinkt, geen gekke vlekjes/plekjes heeft, genoeg plast en geen hele hoge koorts (40graden zou ik dus wel dokterbezoekje doen).

10 jaar geleden

Oo koortsstuip is echt heel eng heb ik ook gehad met mijn zoon! Gelukkig niks ergs dus! Ja Google moet je eigenlijk niet gebruiken maar je doet het toch heel snel hè!

10 jaar geleden

oohh google is in zulke situaties ook mijn vijand haha ik raak dan helemaal in paniek. Onze dochter heeft een maand terug de zesde ziekte gehad, ik was op mijn werk dat ik gebeld werd door oma '' jaylin is slap geworden , en weg gevallen .. we moeten nu naar het ziekenhuis'' ....je had me moeten zien haha ik werd lichtelijk gestoord. Bleek ze een koorts stuip gehad te hebben ..4 dagen koorts gehad en toen inderdaad die vlekjes !

10 jaar geleden

Gelukkig maar! Google kan je verrijken maar ook gek maken! Thanks ze is alweer de oude hoor hihi