7 jaar geleden

Ik heb heel weinig bewaard, vooral de schaar waar navelstreng mee geknipt is, en de draden van hartregristratie bewaard, 1e dingen. Vooral kleren hebben we op de foto. Op dit moment hebben we alles bewaard omdat we nog een derde willen, daarna gaan we alles verkopen.

7 jaar geleden

Hier doe ik het hetzelfde.. Het eerste pakje en het eerste wat ze paste bewaard. Was namelijk zo klein dat maatje 44 werd en daarom wilde ik die ook bewaren. Samen met wat speciale dingetjes van haar. Krijgt ze later. Mijn moeder had dozen vol en dat vond ik erg onhandig haha. Dus moet van mezelf alles in 1 kistje passen. En andere kleertjes bewaar ik de mooie stellen. De gewone alledaagse kleren doe ik wel weg.

7 jaar geleden

Haha ja dat snap ik heel goed! Wij vonden het vooral heel leuk om te zien dat ze beide hetzelfde pyjamaatje aan hebben gehad:) nu heb ik er wel spijt van dat ik het niet heb bewaard. Maar de eerste slofjes en schoentjes wel Hihi

7 jaar geleden

Hahah leuk te lezen. Ik ben zo'n zoetsappige mama die het eerste pakje in een doos bewaard voor later. Dat eerste pakje mag ook een volgende kindje niet aan. Daar bewaar ik wel andere kleertjes voor. Alleen de kleren die mij niet zo goed bevielen of ik toch miet zo mooi vond zal ik eerder weg geven.