3 jaar geleden

Wauw wat een ... mensen! Maar zo fijn om aan de ene kant te lezen dat het toch wel goed komt al duurt het even. En wat knap dat je je zo sterk kon houden! ❣️

3 jaar geleden

Ik snap deze post ontzettend goed. Toen ik zwanger was van mijn 1e kwam bij mij mijn zwanger buik ook pas echt goed naar voren na de 24 weken. Daarvoor was ik nog gewoon "dik". Aangezien ik de 4e collega op school was die zwanger was, werd mij ook regelmatig gevraagd of ik het wel zeker wist dat ik zwanger was. Toen had ik ineens een echte zwangere buik zo rond de 25+ weken. Een paar weken daarna kreeg ik van dezelfde collega's ineens de vraag of ik wel zeker wist dat het er echt maar 1 was.. Toen mij dat zo voor de 5e keer op dezelfde dag gevraagd werd ben ik uit mijn slof geschoten en ze gewezen op het feit dat ze een paar weken daarvoor nog vroegen of ik wel echt zwanger was en dat dit heel kwetsend was. Daarna was het over Maar man, man, man... Wat kunnen mensen lomp zijn. Het komt echt wel goed en die mooie duidelijk zwangere buik komt echt wel lieverd. Ik ben nu zwanger van mijn 2e en tot een week of 2 terug had ik ook nog niet echt zichtbaar een zwangere buik. Die is er nu ineens wel (ook weer 25 weken zwanger) Trust me, het komt echt wel.

3 jaar geleden

Ja het is Vreselijk hoe andere vrouwen of mensen kunnen zijn. En dan de oordelen en opmerkingen die er worden gemaakt bah.

3 jaar geleden

Heel vervelend. Als je zwanger bent lijkt het wel of iedereen zomaar iets over je mag zeggen. Of je mag aanraken. Zelf ben ik erg van.. heb je niks positiefs te melden.. zeg dan ook niks! Toen ik zwager was van onze eerste zagen mensen het ook pas tegen de 22 weken. Ik was toen eigenlijk gewoon normaal kwa BMI. Toen ik tegen de 35 weken was kwam ik een vage bekende tegen. Die zei: wow jij hebt echt een flinke buik, dat wordt vast een 9 ponder! Ik trok het natuurlijk onwijs aan. Maakte me echt zorgen over de bevalling. Bleek onze zoon met bijna 40 weken maar 3050 gram! Ik kon haar wel wat, zoiets moet je gewoon niet zeggen tegen een zwangere vrouw. Probeer te genieten van de zwangerschap en er niks van aan te trekken. Makkelijker gezegd dan gedaan..Ik weet het! Maar zo vaak in je leven maak je dit niet mee.. geniet!