8 jaar geleden

Ja heerlijk uit de luiers!! ☺ Scheelt heel veel in de beurs.. Ik denk ook dat de ouders er klaar voor moeten zijn en niet de kinderen.. Het kost idd wat moeite, maar je krijgt er wel wat voor terug.. En als ik me bedenk wat het aan luiers scheelt.. En het is dat mijn vader tegen me zei, voordat ze een jaar was, gaat ze nog niet op het potje? (Ik en mijn broertje waren ook voor onze 2de uit de luier) Ik dacht eerst dat is te vroeg, maar ze vond het geweldig! En de keren dat ze het niet wilde, gewoon niet dwingen, moet leuk blijven he.. ☺ En ik denk als je te lang gaat wachten met zindelijk maken, het ook veel moeilijker wordt om het kindje zindelijk te maken.. Ze hebben dan toch ontdekt dat ze het makkelijk kunnen laten lopen en dat is natuurlijk makkelijker dan steeds naar de WC gaan.. En bedankt voor de tip, inderdaad een goed idee om het potje mee te nemen voor als we langer onderweg zijn, vooral omdat er niet altijd een mogelijkheid is om met de kleine naar de wc te gaan.. Bedankt voor de leuke reacties allemaal! ☺☺☺

8 jaar geleden

Goed van jullie dochtertje dat ze ook meteen de nachten zo goed volhoudt! Ons meisje gaat vrij vroeg slapen, dus dat is nog een beetje lastig.. Maar merk wel dat de luiers minder vol zijn.. De middagdutjes gaan ook steeds beter, steeds vaker helemaal droog!

8 jaar geleden

Mooi he, al lekker snel uit de luiers. Onze oudste was bijna twee, en bij de jongste dacht ik, eens kijken of het al wat eerder lukt. En ja hoor, met anderhalf overdags al compleet zindelijk. Sommige mensen zeggen dat je kind er aan toe moet zijn... ik denk dat de ouders er aan toe moeten zijn.... nou ja, er zin en moeite aan moeten gaan besteden, wat bij vele een obstakel is. Ik ben vroeg begonnen en dat heeft heel wat luiers gescheeld. Bij jou ook zo te lezen. Bij ons een soortgelijk verhaal. Ik heb nog wel heel lang de po in de kattebak van de auto gehad, toen de kids thuis op de wc gingen. Wel eens handig voor onderweg of een lange boodschap. Succes!

8 jaar geleden

Super goed hoor! Onze dochter was ook zo snel! 3 weken voor haar 2de verjaardag dag en nacht zindelijk! Het is maar net hoe je ermee omgaat! Wij hebben haar toen altijd s'avonds tegen 23.00/00.00 laten plassen zodat ze het de hele nacht volhoudt! Ze word nu eind juli 3 jaar en nu gaan we langzaam proberen zonder de avondplas ;)