5 jaar geleden

Oh echt waar? Wij hebben gevraagd om mri ook omdat Ik zelf factor v leiden heb een stollingsaandoening. Hoe oud is jullie zoontje? Als je er privé over wil praten mag ook hoor?

5 jaar geleden

Ons mannetje krijgt ook risperidon! En maakt ook hele.rare oogbewegingen! Wij zitten in het UMCG Groningen! Hij krijgt woensdag daar een MRI voor .. het zou ook kunnen van zijn open hart operatie etc maar het kan ook wel.degelijk van de medicatie komen.. goh wat eng zeg dat ze zo weg rolde met haar ogen ons mannetje doet dat ook heel eng om te zien ! Hij heeft nog een heel.klein beetje risperidon en hopelijk mag hij daar morgen vanaf.

5 jaar geleden

Fijn dat ze er vanaf is! Hoe lang is het geleden? Wij mochten eerste kerstdag het ziekenhuis uit en heeft toen dus nog 3 weken geduurd voordat ze van de lorazepam af was. Heftig wat zo'n klein lijfje te verduren krijgt he. vind het echt heel bizar om te zien hoeveel slaapmiddelen ze gehad heeft en ze dus echt 'verslaafd' was aan die medicatie.. ons meisje (ook 3,5 maand destijds) had ook echte gilbuien af en toe, niet rustig te krijgen. Daarna zo vermoeid dat ze wel in slaap viel, aan de andere kant het blijft natuurlijk ook een meisje ? ... en nee dat klopt, daar zijn wij ook niet over geïnformeerd. Maar ik wil er soms ook niet teveel weten want denk dat ik dan de opname de schuld van elke gil etc. zou geven. Hopelijk komt ze ook snel uit haar delier en is ze snel weer de 'oude'!

5 jaar geleden

Klopt heel angstig, maar wel fijn weer thuis. Nergens beter dan herstellen in eigen huis