Jes123's avatar
3 weken geleden

Wij hebben dit ook meegemaakt. Bij mijn man werd wel uitzaaiingen gevonden en heeft chemo gehad. 3 jaar na de chem een prachtige dochter gekregen. Ook bij ons was sperma ingevroren, maar niet gebruikt. Met 1 bal was zijn vruchtbaarheid gelukkig niet achteruit gegaan. Dus houdt moed!

Icsi.na.kanker's avatar
3 weken geleden

Dankjewel! Bij mijn man was het sperma wel aangetast en flink. Wij hebben in 2020 een heel groot natuurlijk wonder gekregen. Inmiddels een zoon van 3,5. Echter in 2021 opnieuw kanker bij mijn man (uitzaaiing in de buik), 39 chemo’s gehad. Nu inmiddels 2 jaar in het fertiliteitstraject voor een tweede wonder, maar wilt nog niet lukken. Wij proberen moed te houden, maar het heeft meer met zich meegebracht dan enkel de kanker en het overwinnen daarvan helaas…

TvdV's avatar
3 weken geleden

Heel emotioneel verhaal en een zeer moeilijke keuzes heel veel sterkte hopelijk blijven de scsns goed en kunnen jullie jullie kinderwens vervullen!

Mamaplaats's avatar
4 weken geleden

Wat een emotioneel verhaal. Het moet ontzettend moeilijk zijn om je kinderwens op de tocht te zien staan. Toch blijf je sterk en blijf je hopen op een positieve uitkomst. Heel knap dat je je verhaal deelt, dat kan anderen in een soortgelijke situatie zeker helpen. Hopelijk komt er snel goed nieuws!

Icsi.na.kanker's avatar
4 weken geleden

Dankjewel voor de lieve reactie. Ik vond het spannend om ons verhaal te delen, maar inmiddels bestaat ons verhaal al 7 jaar en is het nog niet gestopt… Ik wilde delen over de impact van kanker, de kinderwens die toch onzeker werd omdat ik dit dus zelf nog niet echt ben tegen gekomen. Ik hoop lotgenoten te inspireren, maar vooral te laten weten dat ze niet alleen zijn. Inmiddels zitten wij in het fertiliteittraject en hoop ik mensen meer informatie te geven wat dit inhoudt. De rollercoaster waar we al heel lang inzitten en nog steeds een team zijn❤️