's avatar
1 jaar geleden

Hier een totalruptuur zonder verdoving gehecht. Je zit nog zo vol natuurlijke pijnstilling en adrenaline dat je dat hechten amper voelt...

Olijf's avatar
1 jaar geleden

Dat is helaas niet mijn ervaring. Ik had totaal geen adrenaline en ik heb niks gemerkt van een natuurlijke pijnstilling. Voor iedereen is het anders, het is geen wedstrijd.

's avatar
1 jaar geleden

Heel herkenbaar, mijn eerste bevalling was echt horror, ik had enorme schrik voor 2de keer te bevallen dus gesprek met de gynaecoloog antwoord: mevrouw dat is helemaal niet gebeurd, het staat niet in het dossier. Voor mijn 2de gekozen voor een ander ziekenhuis.

's avatar
1 jaar geleden

Niets aantrekken van de opmerking, anoniem durven ze dat te plaatsen.. je bent een top mama en wat heb je een fantastische prestatie geleverd. Dat iets (helaas) vaak voornomt, wil niet zeggen dat het normaal is. Hopelijk heb je een stuk rouwverwerking kunnen hebben, kun je genieten van de tijd nu en heb je hopelijk als je er de behoefte voor had ook 'feedback' gegeven aan het ziekenhuis. Go supermama!

Olijf's avatar
1 jaar geleden

🤍🤍

's avatar
1 jaar geleden

Klinkt als een normale bevalling. Heb soort gelijke situatie meegemaakt. Je hebt niet altijd voor het kiezen hoe je het wilt en wat ze wel en niet mogen doen vooral als het gaat om een kind. Wees blij dat ze gezond is! En zet je overheen. Als je heel erg blijft hangen erin creeer je zelf een trauma! Geniet van je tijd met je kleine!

Olijf's avatar
1 jaar geleden

Een normale bevalling? Ik had het bijna niet gered, er zijn talloze fouten gemaakt door de artsen en mijn kind was er bijna niet geweest. Fijn dat je dit als een normale bevalling ziet!

's avatar
1 jaar geleden

Ben jij niet goed ofzo?! Dat dit vaker gebeurd maakt dit GEENZINS normaal! Ik had een zware klacht ingediend. Juist door mensen die zeggen dat dit normaal is blijft dit maar gebeuren! Dit is NIET NORMAAL!

's avatar
1 jaar geleden

Bij een normatieve

's avatar
1 jaar geleden

Dit is niet normaal. Bij mij is er rekening gehouden met mijn grenzen (los van medisch noodzakelijke dingen) deed men alles wat ik vroeg, ook als het ze meer tijd of moeite koste. Dat is normaal.