Ik was het haar van mijn oudste dochter (4 jaar) hooguit 2x per maand met shampoo en van de jongste (10 maanden) nog nooit met shampoo gewassen. Ze hebben allebei geen vet haar.

2 jaar geleden

Grappig, ik was mijn kinderen hun haar ook sporadisch met shampoo door eczeem van beide mannen als baby ben ik er nooit mee begonnen en kwam tot dezelfde conclusie, het haar word niet vies en ruikt ook niet vies. Zelf sport ik 3x in de week met heel veel zweten, dus was mijn haar dan ook omdat het met sporten in een staart zit. Ga eens kijken naar de shampoobars als ik door de shampoo heen ben. Ik kan maar tegen 1 soort shampoo van de andere geprobeerrde soorten krijg ik een jeukende hoofdhuid😅 maar heb nog nooit een shampoobar geprobeerd. Ik gebruik ook olie van de kapper echt geniaal. Sinds een jaar of 8 gebruik ik dat, mijn haar zit met dat spul zoveel beter als daarvoor. Benieuwd of er ook mensen zijn die hun haar niet wassen na het sporten. Hoe jullie dat dan doen. En mensen met alllergie voor shampoo of die een bepaald type bar aanraden?

2 jaar geleden

Was mijn haar ook max 1x per week, soms 2 weken gebruik dus ook een shampoobar als conditionar bar. Is nooit vet en heb nu krul/slagen in 't haar terwijl ik 62 jaar sluik haar heb gehad .