Lotte Reumers's avatar
7 maanden geleden

Hoi Steffie, wat een heftig verhaal en doet me heel erg denken aan het onze. Hopelijk alles oke met Ties? Ikzelf ben ook bevallen op 30 weken door een loslatende placenta. Heel veel goede moed en blijf voor julliezelf zorgen! ❤️

Thirza Van Ast - Zwijnenburg's avatar

Wat een ontzettend intense ervaring. Het lijkt alsof alles in een stroomversnelling gebeurde en je geen tijd had om alles te bevatten. Het is begrijpelijk dat het nu een overweldigende periode is. Het NICU-verblijf kan inderdaad een hele nieuwe wereld zijn, maar weet dat jullie niet alleen zijn. Hoe gaat het nu met jou en Ties?

Steffie's avatar
7 maanden geleden

Bedankt voor je lieve bericht. Ja, het ging inderdaad erg snel allemaal en er gebeurde zo ontzettend veel en zo snel achter elkaar. Ik denk dat mijn brein dat niet allemaal aan kon. De tijd daarna in het ziekenhuis was inderdaad ook erg overweldigend en heftig. Gelukkig hebben we die periode nu ook achter ons. Het gaat goed met ons, Ties doet het super goed! Ik ben alles aan het verwerken, ook met behulp van een psycholoog en EMDR. Dat helpt erg goed gelukkig :)

A.liesje89's avatar
7 maanden geleden

Wat ontzettend heftig wat jullie allemaal mee hebben gemaakt! Ik hoop dat het nu goed gaat me jullie, en dat je het allemaal kan verwerken! Heeft Ties veel last van zijn rechtsdraaiende aortaboog? Mijn dochter heeft hetzelfde, maar tot op heden geen last van gelukkig. Ze is nu een vrolijke peuter van 3 jaar.

Steffie's avatar
7 maanden geleden

Dankjewel voor je lieve bericht. Het gaat nu goed met ons en Ties heeft gelukkig geen last van zijn aortaboog. We hebben nog een CT-scan gehad laatst en er is geen vaatring ontstaan, dus hij gaat er geen problemen door krijgen gelukkig. Fijn dat jouw dochtertje er ook geen last van heeft! Heeft zij nog andere lichamelijke afwijkingen/hartafwijkingen? Ties heeft ook nog een klein VSD (en hypospadie dus).

Mamavandrie's avatar
8 maanden geleden

Enorm herkenbaar. Heel heftig!