5 maanden geleden

Ahh dat is echt schrikken. En veel mensen kennen het inderdaad niet. Ik heb dit gehad tijdens mijn zwangerschap. Bij volwassenen is het verloop alleen iets ernstiger. Bloeddruk veel te hoog en dood en dood ziek. Ben ook een week opgenomen met de vraag of wij ons kindje wel konden behouden. Dat is gelukkig wel gelukt. Maar wel blijvende schade aan nieren over gehouden en een zware zwangerschap.

5 maanden geleden

Jeetje wat heftig zeg, en dat tijdens een zwangerschap. Echt heftig dat helaas je nieren niet gespaard zijn gebleven, hopelijk krijgt je hiervoor de juiste hulp/medicatie die je nodig hebt!

5 maanden geleden

Ja heb nog tijdje medicatie gehad. Maar nu gelukkig niet nodig. Maar wel levenslang onder controle en kan altijd weer de kop op steken.

5 maanden geleden

Bij ons zoontje is de ziekte ook vastgesteld. Daar waar de verdikkingen wel minder worden blijven de blaartjes maar komen op steeds andere plekken.. tot nu toe elke week urine inleveren en dat gaat tot nu toe nog goed. Wij zitten nu in de 3e week. Ik hoop dat dit snel minder wordt.. wat een nare ziekte is dit zeg!

5 maanden geleden

Ik zit met Luca in de 4e week. Het gaat gelukkig een stuk beter, maar ik denk dat het echte herstel nog wel even gaat duren... Sterkte!

5 maanden geleden

Dit heeft onze zoon ook gehad. Arts gaf aan op de HAP dat het tweede keer was dat hij het zag in 25 jaar. Hij is een hele tijd heel erg moe geweest en ruim een jaar onder controle. Maar inmiddels kunnen we zeggen het gaat goed. Hij heeft geen blijvende schade.

5 maanden geleden

Fijn om te horen! ❤️

5 maanden geleden

Bedankt voor het delen❤️