1 jaar geleden

Wat een heftige tijd is dat geweest. Al die hormonen, je kind pijn zien hebben en dan maar overal aan de bel moeten gaan trekken. Na de geboorte van onze oudste kon ik niet plassen. Artsen en verpleegkundigen bleven maar zeggen dat het tussen mijn oren zat. Ik ging ze bijna geloven, totdat een nieuwe gynaecoloog erachter kwam dat door de vacuümpomp mijn urinebuis dicht te klapt was...... Je gaat echt denken; misschien zit het wel tussen mijn oren 🤔🤔 Heel veel sterkte en je zou nog kunnen proberen de onderkant van zijn voetjes te masseren, daar zitten acupuncten van zijn darmen.

1 jaar geleden

Ik heb 33 jaar geleden via n kinderarts een telefoonnummer gekregen van een paragnost .die gebeld en die kon wat betekenen zei ze. Ik moest elke dag ff bellen. En wonder boven wonder het gingbeter met de ontlasting en ik kreeg mijn vrolijke baby terug. Helaas kan je die niet meer bellen anders zou ik t nr opzoeken.

1 jaar geleden

Wat goed dat je dit deelt.. er is een methode dat je de baby helpt door de beentjes vast te pakken in een hoek van 90 graden en dan een beetje rondjes draait zodat ze makkelijker winden kunnen laten. Dit zie ik vaak voorbij komen bij giropractors die dit ook als tip geven op instagram. Sommige kindjes worden ook kortdurende behandeld door de giropractor voor dit soort problemen en het overstrekken wat er dan gebeurt je krijgt dan ook tips hoe je kan helpen. Ouders herkennen naar een paar behandelingen en de medicijnen hun kindje niet meer terug. Suc6 en veel sterkte met deze zoektocht.