mamavanzoë's avatar
5 maanden geleden

Wauw, sorry, deze reacties zijn compleet gemist. Sorry voor de late reactie! In de drukte van het gezinsleven heb ik de blogs nooit verder afgemaakt. Maar ik wil met alle liefde ons verhaal delen als ik daar anderen mee kan helpen.

mamavanzoë's avatar
5 maanden geleden

Wij hebben er dus voor gekozen om ons meisje te laten komen op basis van bovenstaand verhaal/artikel. En daar zijn wij nu zo blij mee ♥️ Onze dame wordt over 2 maanden 4 jaar en heeft een normale ontwikkeling laten zien tot nu toe en gaat straks dus naar school. Wat er dus precies gezien is in de uitslagen en wat er “mis” is in haar lijfje.. geen idee! Maar voor ons was en is dit uiteraard de mooiste realiteit na zoveel onzekerheid en verdriet.

mamavanzoë's avatar
5 maanden geleden

Mochten er mensen zijn die verder willen sparren of hun eigen verhaal willen delen, voel je vrij om een berichtje te sturen! Sta ik voor open.

Florv's avatar
1 jaar geleden

Hallo, ik heb jouw verhaal gelezen en wij zitten momenteel in juist dezelfde situatie (17 weken ver). Hoe gaat het nu met jullie kindje?

's avatar
1 jaar geleden

Sterkte!

's avatar
8 maanden geleden

Helaas zitten ook wij in dezelfde situatie nu (21w zwanger). Hoe gaat het met Zoë? En hoe is het bij jullie verlopen Florv?

Anoniem's avatar
8 maanden geleden

Ook hier een eenzelfde situatie. Mochten er adviezen/tips zijn of wil iemand zijn verhaal/keuze delen dan zou dat fijn zijn.

mamavanzoë's avatar
5 maanden geleden

Ik heb zojuist een bericht hier geplaatst, zie nu dat ik het hieronder had moeten zetten misschien om jullie een melding te geven, dus bij deze alsnog! Zie mijn reactie hierboven!