8 jaar geleden

Sorry!!! Tijdje afwezig geweest! Heel lief aanbod, maar ze zijn hey project gestart met een dame! Maar alsnog heel erg bedankt voor je geweldige aanbod!!!

8 jaar geleden

Ha Sharon ik weet niet of Bente nog op zoek is, maar ik wil ook wel eicellen afstaan nu het nog kan. Ik heb twee prachtige kinderen op de wereld gezet en ben hier heel gelukkig mee. Voor ons is het gezin 'af'. Als ik iemand anders blij kan maken, dan doe ik dat graag! Ze mag contact met me opnemen indien het nog nodig is. Ik weet niet of ze op uiterlijke kenmerken zoeken (dat deden ze bij de spermadonatie van mijn schoonzusje nl wel), want ik heb rood haar. De rest van mijn familie, ook mijn kinderen, is/zijn hartstikke blond haha.

8 jaar geleden

Oh heftig hoor! Als het goed is heeft ze een donor gevonden! Maar als ik meer weet zal ik een nieuw blogje schrijven :)

8 jaar geleden

Over zoiets zou ik heel heel goed na denken. Mocht ze met mijn in contact Willen komen. Dat wil ik diep van binnen haar wel helpen!Wil wel eerst met haar er over praten omdat het ook stuk van mezelf wat ik weggeef dat iets bijzonders. Dat doe niet gauw! Maar omdat zelf 2 kindjes ben verloren weet maar al tegoed Hoe het voelt!