11 jaar geleden

heel veel sterkte morgen, hopen dat je kindje meewerkt en goed gaat liggen. Je buik zal van binnen wel blauw zijn, vraag je kleine maar hoe het eruit ziet hihi. Succes.

11 jaar geleden

Ik heb ook van die dwarsliggers. Mijn oudste is met 36 weken gedraaid door gynaecoloog. Daarna weer overdwars gaan liggen en daarna weer in stuit en met 38 weken toch uit zichzelf weer goed gaan liggen. Ik had na de versie ook zo'n zere buik. Helemaal beurs. De tweede heeft ook tot 38 weken in stuit gelegen. Heb zelf de versiepoging een beetje proberen uit te stellen naar 38 weken en dat lukte, hoewel dat ook spannend is, want als je baby ingedaald is kan hij niet meer gedraaid worden. In week 38 draaide ze spontaan goed met haar koppie naar beneden. Vlak voor de geplande versie. Kan gewoon liggen aan de ruimte die er bij jou vanbinnen is. Blijkbaar ligt het lekker in stuit. Ben nu weer zwanger. Benieuwd of dit ook weer zo'n tegendraadse baby wordt die lekker in stuit blijft liggen. Wens je veel succes morgen!!

11 jaar geleden

Nou het is niet gelukt. Dit ondanks dat ze vonden dat ik mijn buik heel ontspannen had. Het hoofdje ligt nogal strak onder mijn ribbenboog. Morgen vrijdag 15 juni gaan ze nog een poging wagen maar dan met een infuus weeenremmers om de buik en baarmoeder zo ontspannend mogelijk te krijgen. De kans dat dit wel gaat lukken is niet zo heel groot maar het is het proberen waard. Over de versie zelf kan ik vertellen dat het even doorbijten is maar dat er ergere dingen zijn op de wereld. Ik heb nu alleen het gevoel dat sommige delen van mijn buik blauw zijn. Dit is echter niet te zien. Dus morgen zal het nog wel even extra doorbijten zijn aangezien de buikstreek gevoelig is. Ik zal een gat in de lucht springen als het toch nog lukt allemaal!!!!!

11 jaar geleden

Hoe is het gegaan? Ik hoop voor je dat het gelukt is en niet heel pijnlijk is geweest!