5 jaar geleden

Bedankt voor je lieve reactie! Wij zijn idd tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat we de test niet hebben laten doen.. bij een volgende zwangerschap weet ik het nog niet hoor, ben bang dat ik zo onzeker word dat ik alles wil weten! Een hele fijne zwangerschap gewenst en vooral geniet ervan! :)

5 jaar geleden

Hallo Mamma van Liam, Wat heftig wat jullie hebben meegemaakt! Klinkt misschien een beetje gek maar ik wil je bedanken voor je blog, het heeft mij erg geholpen in de keuze wel of geen NIPT test. Ik denk er hetzelfde over als jij, laat het me maar overkomen ipv weken in spanning zitten. De volgende zin maakte voor mij veel duidelijk: '' Want nu had de natuur voor ons bepaald en anders hadden we zelf een keus moeten maken, en ik weet bijna zeker dat we de zwangerschap niet hadden kunnen afbreken.... ''. Veel sterkte voor nu en in de toekomst. Ik hoop dat jullie snel zwanger zijn van een gezond kindje, het is jullie zo gegunt.

5 jaar geleden

wat een opluchting moet het zijn te weten dat het niet aan jou lag..... en dat jullie beide geen drager van het gen zijn. ik hoop voor jullie dat er in de toekomst een kindje komt, helemaal gezond en al, en dat je van iedere minuut van je zwangerschap zult genieten.. het is jullie gegunt.. <3 sterkte xx

6 jaar geleden

Heftig om te lezen de onzekerheid, pijn en verdriet die jullie moesten doorstaan. Wens jullie veel sterkte met het verwerken van het verlies ??