6 jaar geleden

Mijn oudste en jongste zoon waren allebei rond onze trouwdag uitgerekend. De oudste kwam uiteindelijk 16 dagen te vroeg en de jongste kwam uiteindelijk de dag na onze trouwdag ter wereld. We hadden bijna mijn man na gedaan. Die is wel geboren op de trouwdag van zijn ouders. Mijn middelste zoon is geboren op dezelfde dag dat zijn opa jarig is en de dag na tweede kerstdag. En minder leuk is dat op deze dag 27 december ook de vader van een vriendin van ons is overleden. Echt bizar hoe dingen kunnen lopen in het leven.

6 jaar geleden

Onze oudste zoon werd geboren op vaderdag. Dat vond ik zo bijzonder! Vaderdag zal voor ons altijd letterlijk de dag zijn, waarop mijn man vader werd. Onze jongste zoon was uitgerekend rond 20 mei. Ik hoopte stiekem dat hij op moederdag zou geboren worden, maar hij koos voor een dag helemaal voor zichzelf :) . Veel succes met je zwangerschap en bevalling!

6 jaar geleden

Bij ons is het een gewoonte geworden ???? mijn 2 neefjes zijn op dezelfde dag jarig. Mijn vader, zus en haar zoon zijn op dezelfde dag jarig.. en dit jaar is het zoontje van mijn broertje geboren op de verjaardag van mijn andere neefje ????.. Haha .. Ik zelf ben 4 dagen later jarig.. wij zijn er ondertussen aan gewend dat het maar zo kan zijn dat je een neefje of nichtje op je verjaardag krijgt.. hahaha