7 jaar geleden

Wat vreselijk irritand!! Ik heb mezelf nu al voorgenomen dat als ik straks zelf oma ben (over zo'n 25 jaar xD), dat ik altijd zou luisteren naar mijn schoon(dochter). Baby's zijn van de mama's en ieder ander moet de wensen van de mama respecteren! Vind ik.

7 jaar geleden

Bij onze gastouder houden ze wel aan onze regels zover haalbaar natuurlijk met de andere kindjes. Krijg idd niet dagelijks foto's, alleen op speciale momenten. Ze houd in een boekje bij hoe de dag is gegaan voor het eerste opvangjaar. Ik merk ook degelijk wel het verschil tussen, de dag is gespendeerd bij de gastouder of bij de oma. Je hebt gelijk betreft dat niet iedereen het op jou of mijn manier doet, maar als jij echt iets niet wilt, of jou kind heeft echt een bepaald iets nodig, verwacht ik wel dat iedereen die zorg draagt aan mijn kind zich daar aan houd.

7 jaar geleden

Bij de gastouder, kinderopvang doen ze het ook niet precies hoe jij wilt. En ze sturen ook niet door de dag foto,s door. In ieder geval dat is bij ons nooit gedaan. Achteraf kreeg ik weleens foto,s te zien die ze genomen hadden maar dat was dan al weken geleden. Had toen wel een boekje voor hoe het ging. Mijn schoonzusje werkt op de kinder opvang en dan gaat het ook gewoon met de meute mee. Ze hebben daar meer kinderen, dus heb jij een huil baby die eigenlijk alleen maar opgetild wilt worden, zal die op eenkinderdagverblijf, toch ook wel eens in een bed gestopt worden en langer huilen dan thuis. Nergens is het zoals jij het doet. Hier gaan ze ook vanaf het begin naar opa en oma. En toen mijn moeder ongeneeslijk ziek werd, zijn ze een tijdje naar de gastouder gegaan. Enigste tip die ik je kan geven is dat je vriend / man het zelf tegen zijn moeder zegt. Dat helpt hier het beste. Gaat bij oma niet op mij. Manier, mijn vader doet het niet op mijn manier, maar de kinderen hebben het naar hun zin daar en ik ben maar wat blij dat ze willen oppassen. Binnenkort gaan ze 1 middag naar de bso.

7 jaar geleden

Heel herkenbaar helaas. Hopelijk komen jullie er uiteindelijk samen uit. Wij hebben echt voor een andere manier van opvang moeten kiezen en met werk moeten minderen.