3 jaar geleden

Helemaal mee eens!

3 jaar geleden

wij moeders moeten elkaar steunen ipv ik doe het beter omdat ik ..... we doen het allemaal op onze eigen manier en naar eer en geweten. We doen allemaal maar wat.

3 jaar geleden

Wat een super lieve reactie, dankjewel! Helaas zijn er inderdaad nog veel moeders die het in stand houden de schijn belangrijker lijken te vinden dan eerlijk en open zijn, maar gelukkig ook veel die het doorbreken. Ik hoop daar met mijn verhaal ook een bijdrage aan te leveren. En oef, dat lijkt me ook echt heel pittig als je een baby hebt die 24/7 huilt. En dan ook zonder steun van een partner. Heel veel respect. En krachtig dat je hier doorheen bent gekomen. Logisch ook dat je je schuldig voelt, al hoop ik voor je dat die gevoelens steeds meer afnemen. Want jij kan er tenslotte ook niets aan doen! Veel liefs, Liza

3 jaar geleden

lieve Liza! Allereerst wat ontzettend dapper dat je deze post schrijft. En je mag ontzettend trots op jezelf zijn. Er zijn niet veel mensen die zo de waarheid onder ogen komen en die liever die roze wolk in stand houden. En laten we eerlijk zijn. Het krijgen van een baby is niet 1 grote roze wolk. Ik herken veel in je verhaal. Geen depressie maar een baby die 24/7 huilde. Geen steun van een partner. Dus ik heb ook al die gevoelens gehad en ne daar later vreselijk schuldig om gevoeld. En die gevoelens mogen er ook zijn. Dikke knuffel van mij! Je bent een top moeder.