7 jaar geleden

De 1e. Vergeet haar naam nooit meer en baalde dat we haar de tweede keer niet konden krijgen ivm verhuizing. Nu dat we besloten hebben om toch maar terug te verhuizen zou ik haar mega graag willen als er een derde kindje mag komen. Deze mevrouw heeft van ons een mega bos bloemen gekregen met Merci. Het woord dat veel wordt gebruikt in de taal van m'n partner. Met tranen in haar ogen, en ik ook, is ze vertrokken hihi

7 jaar geleden

Ik heb het geluk dat ik 4 x een fijne kraamverzorgster aan mijn bed had. De eerste was 30 en van de fruitjes enzo, de tweede 63, ik schrok eerst wel, maar wat een vakvrouw. Erg bescheiden, maar punctueel als het ging om het zoveelste bezoek van schoonmoeder, fruit kreeg ik grof gesneden, maar dat smaakt even lekker, ze zorgde voor een warme maaltijd. had ook nog ruim tijd voor mijn oudere zoon en mijn huis was nog nooit zo schoon... De derde was een boerenvrouw, deed wat ze moest doen, maar hield zich best op de achtergrond. Geen klagen maar echt gezellig was het niet. En toen nummer 4... enorm lief, ook voor alle andere kinderen. Ze deed qua huishouden haar best, maar dat valt bij ons niet mee bij ons. De afwas moesten we in de avond nog zelf doen en hetzelfde gelde voor de was. Verder enorm kundig, heeft mij echt nog dingen kunnen leren en het zou zo een vriendin kunnen zijn. Voor ons was het belangrijk dat alles doorliep, en dat deed het! Wederom geen fruitcocktails, maar he... Waar heb je het over. Chapeau voor alle kraamverzorgenden!

7 jaar geleden

Bah wat vervelend zeg. Af en toe gezellig praten was leuk geweest maar zovaak en zoveel, word je ook gek van! Ze heeft er in ieder geval voor gezorgd dat jullie hebben gelachen! Zo kan je het ook zien haha. Mijn kraamvrouw was heel erg simpel. 1x per dag kreeg ik een kopje thee. En 1x vroeg ze of ik honger had, toen ik ja zei kreeg ik een broodje met hagelslag wat er niet uitzag. Ze beantwoorde mijn vragen altijd heel goed maar ze was voor mij ook iets te geïnteresseerd in mijn borsten. Tijdens het voeden, douchen etc kon ze haar ogen niet van mijn borsten houden, waardoor ik maar vroeg of ze me even ruimte kon geven. Hopelijk word mijn 2e kraamvrouw wel leuk met een mooi gesuikerde glas met fruit haha!

7 jaar geleden

Aan alle klagende vrouwen: neem contact op met de kraamzorg instantie als het niet gaat zoals je verwacht/ wenst. Als het echt niet klopt kunnen zij je verder helpen en anders vertellen ze wat niet of wel bij het taken pakket hoort. Ik ben bijna uitgerekend van de 2de en ik hoop dat ik dezelfde heb als de vorige keer. Naast wat huishoudelijke taken, gaf ze veel tips en als ze zelf even een bakkie deed was ze erg gezellig.