4 jaar geleden

lijkt me idd heel verwarrend.. zoveel mensen zoveel verschillende meningen.. ik begin niet eens aan borstvoeding (ze moet nog komen nu 37+4) omdat ik precies wil weten hoeveel ze binnen krijgt.. de commentaren die je daar wel niet op krijgt.. een gevoed kind is het beste.. hoe ze het krijgen is daarbij ondergeschikt denk ik.

4 jaar geleden

Klopt helemaal. Ook wij hadden dat geluk, nadat ik net had besloten om te bv af te bouwen. Lactatiekundige snapte die keus gelukkig, dat gaf een goed gevoel. En inderdaad, de KA vroeg zich echt af waarom... mooi om te zien dat hij zn flesjes daarna gewoon goed dronk en nu ook alles goed en netjes eet!

4 jaar geleden

Ik zwijg haha ;-)

4 jaar geleden

Herkenbaar verhaal over de borstvoeding. Toen ik de lactatiekundige na 7 weken zei dat ik wilde stoppen, ze kwam langs toen onze zoon in het ziekenhuis lag. Ik vroeg advies over hoe ik het beste af kon bouwen. Ze reageerde alsof ik zojuist eigen handig de oorlog aan Rusland had verklaard. Ik voelde me zo schuldig, maar (ook dankzij mijn man) hield toch voet bij stuk. Het gaf zo veel rust, zowel bij mij als bij hem. Heb nu ook besloten dat mocht er een 2e komen ik geen BV ga geven. Maar laat dat de moedermaffia maar niet horen ?