7 jaar geleden

Ik reageer weinig, maar dit is een leuke blog! Zelf ben ik 27, heb 3 jongens, 6 en 4 en 1,5 jaar. Ik geniet van mijn gezin, en ben er trots op. Als je alle reacties leest zijn er toch nog wel behoorlijk wat jonge moeders. Geniet van je gezin!

7 jaar geleden

Prachtig toch! Ik ben helaas een oudere moeder. We hebben een zoontje van 14 maanden en ik ben zwanger van de 2e. Dat is best pittig op je 40e. Maar ik heb mijn man pas op mijn 36e ontmoet. Dan ga je niet direct over kinderen beginnen. Heb me 1½ jaar ingehouden. Toen vrij vlot zwanger, maar helaas drie x achter elkaar een miskraam. Op mijn 39e werd ik alsnog moeder en hopelijk net voor mijn 41e weer. Ik snap wel dat je zo vroeg al kinderen wilde. Wilde ik ook altijd graag, maar helaas liep mijn droom niet synchroon met de realiteit. Geniet ervan. Heerlijk hoor, van harte gegund.

7 jaar geleden

Oi Renate, Helemaal met je eens, ik ben zelfs stiekem een beetje jaloers op , zoals je weet kom ik zelf uit een groot gezin totaal 8 kids. Moeder was 17 toen ze zwanger was van de eerste, vroeger werd het op deze leeftijd als "gewoon" gevonden. Normen en waarden veranderen, maar wie bepaalt dit eigenlijk?! Jij dus, een ieder bepaalt voor zichzelf hoe hij, zij zijn leven indeelt en zichzelf prettig en gelukkig bij voelt. Oh ja ik ben een man van 55 woon en werk in Brazil en gaf de voorkeur aan reizen (werken). Had ik maar…...

7 jaar geleden

Wees trots op je gezin !