3 jaar geleden

Heb het met pijn in me hart gedaan maar ben zelf opgevoed wie niet horen wilt moet maar voelen. En ze had de kamer helemaal zelf samengesteld dus ze kon ook niet zeggen dat het onze schuld was we hebben wel gestuurd van houd het een beetje neutraal want je moet er jaren meedoen. Dat doe je goed het hoog wegleggen en nagellak verstoppen.

3 jaar geleden

O Wauw dat is ook een heftig verhaal zeg! Maar wat knap van jullie dat jullie haar kamer gewoon zo gelaten hebben. Ik weet niet of ik dat zou kunnen haha. Fijn te weten dat ze met 5 dus eigenlijk helemaal nog niet klaar zijn voor stiften ;-). Ik heb ze hier ook heel hoog liggen. Ze pakt echt alles waar ze bij kan of zelfs niet bij kan maar dan met een kruk of wat dan ook. Ik heb de nagellak inmiddels verstopt, maar toen begon ze al dat ze dan wel lippenstift op gaat doen, dus of ze er echt van geleerd heeft nee haha.

3 jaar geleden

Onze dochter toen 5 kreeg voor haar een verjaardag een nieuwe kamer met alles erop en eraan(dat krijgen ze elke 5 jaar) en na weken dingen uitgezocht te hebben eindelijk de spullen gekocht en zijn we 3 weken bezig geweest om het naar haar zin te krijgen. We kregen 100x perdag te horen hoe blij ze ermee was. Op een dag wou ze aan hawr bureau kleuren en kwam potloden en der kleurboek halen,later kwam ze weer met de vraag mag ik stiften want de potloden werken niet. Wij vonden haar te jong voor stiften dus nee die krijg je niet. De 2 oudste(toen 6 en 14) waren niet thuis en die hadden beide wel stiften op hun kamer en mevrouw is op onderzoek gegaan stiekem. Hier spelen we met de deuren open en als iemand niet thuis is dan is die deur dicht en mevrouw had heel stilletjes gelopen en de deur open en sixhtgedaan. Na anderhalf uur riep ik haar en haar zusje voor drinken en een snoepje maar mevrouw bleef stil en kwam niet. Ik ben gaan kijken heeft ze alles wat er in de kamer stond onder gekleurd met stiften. Ik ben nog nooit zo boos geworden en heb haar op de bank gezet en daar moest ze blijven tot papa thuis kwam. Mijn man is niet snek boos en ziet overal de humor van in maar hierover was hij laaiend. Toen hij vroeg waarom heb je dit gedaan was dit(nu lachen we er keihard om) haar antwoord ja ik vond het niet meer mooi(was nog geen maand klaar) en dit is goedkoper dan alles opnieuw te moeten doen..... Over 2 jaar krijgt ze weer een nieuwe kamer en tot die tijd doet ze het met haar eigen creaties waar ze zich nu toch voor begint te schamen naar vriendjes en vriendinnetjes toe zeker als ze moet vertellen hoe het zo gekomen is. Sinds die dag wordt er niet meer gekleurd op de kamers en liggen de stiften achter slot en grendel tot de jongste oud genoeg ervoor is.