7 jaar geleden

Ik lees je blog nu pas maar ik kan je vertellen dat het went. Ook ik moest onder narcose voor de keizersnee maar meer omdat het voor mij veiliger was. Ook ik ben meer dan 2 dagen bezig geweest. Het ergste wat ik vond en soms nog vindt is dat ik het eerst huiltje gemist heb. Ook zijn er bij mij mooie foto's gemaakt en papa was bij onze zoon. Hij heeft heerlijk gebuideld en ook ik kreeg onze zoon met alleen een luiertje om op mijn borst. Het kost tijd om het een plek te geven maar het lukt wel. En nee een keizersnee is niet fijn ook niet onder narcose en al helemaal niet als je uitgeput ben na dagen aan het werk geweest te zijn. Het wil wel eens gebeuren dat mensen zich daar in vergissen maar dat is omdat ze gewoon niet beter weten. Ik weet niet of jullie nog een kindje willen maar ik zou als je dat wil dan wel gelijk voor een keizersnee gaan, zeker vanwege het geen je verteld. Eigenlijk willen wij geen kind erbij maar ik zeg wel van als het toch gebeurd dan moeten we eerst een paar dingen controleren voor ik zelf aan de gang wil ;) Anders halen ze de kleine maar. Oja dan wil ik ook een video i.p.v. foto's.

7 jaar geleden

Vreselijk om helemaal weg te zijn met de keizersnede. Zelf heb ik het ook meegemaakt. Zit zelf met een enorm gat in mn verhaal omdat ik het niet heb meegemaakt. Volgens mijn man maar goed ook maar toch.

7 jaar geleden

ja ze gaven aan dat het niet aan familie kan liggen dus dat ik gewoon had kunnen bevalllen terwijk mn moeder en zus dst niet hadden.. achja .. mn gevoel zat altijd goed????

7 jaar geleden

wat rot dat ze eigenlijk te laat hebben ingegrepen voor een keizersnee als je eerder hebt aangegegevn